Starterspakket plus €179,-

Ga jij verhuizen en kun jij momenteel nog niet in deze woning? Met het starterspakket plus biedt ik de mogelijkheid om samen met jou in de nieuwe woning te gaan kijken. Zo heb ik een goed beeld van de woning en kunnen wij de verschillende mogelijkheden bespreken tijdens het interieuradvies bij jou huidige woning.


Wat krijg je bij dit advies en wat gaan we bespreken:
Intakegesprek
Bekijken van de nieuwe woning
Voor analyse
(her)indeling
Kleuradvies
Materiaaladvies
Meubeladvies
Vloeradvies
Wensen/problemen

Het handboekje
Vrijblijvend vragen via de mail

Bij een adviesaanvraag ontvang ik graag foto's en een kleine uitleg van de klant over de wensen/problemen. Deze informatie ga ik voor het adviesgesprek analyseren zodat ik alvast een goed beeld heb van wat er mogelijk is.

We starten het advies met het bekijken van de nieuwe woning. Het interieuradvies zal een week later plaats vinden in de huidige woning.

Tijdens het advies van ongeveer anderhalf uur doe ik eerst een kleine stijltest om de stijl van de klant te ontdekken. Daarna bespreken we de wensen/problemen in het interieur. Aan de hand van mijn analyse vinden wij samen passende oplossingen en een creeëren wij een fijn interieur dat past bij de persoonlijkheid van de klant.

Na het advies krijgt de klant een checklist mee waar alles opstaat wat er is besproken is. Met deze checklist kan de klant naar de meubelzaak of bouwmarkt. Ook krijgt de klant een handboekje mee waar handige tips in staan.

Mochten er na de hand van het advies nog vragen zijn dan mag er vrijblijvend gemaild worden met mij.
Ook kun je er voor kiezen om naast het starterspakket plus nog een ander pakket te kiezen. Bijvoorbeeld met de begeleiding van de aanschaf van meubelen of een vervolgadvies.

3-D tekeningen kunnen gerealiseerd worden, houd er rekening mee dat dit niet bij de prijs is inbegrepen.

Bij interesse in het Starterspakket plus mag er gemaild worden naar info@interieurtijger.nl of via het contact formulier.